Werkwijze

Hoe gaat het in zijn werk?

1)   Vragenlijst

Voorafgaand aan het eerste consult vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen.  Dan heb ik een eerste indruk en de basisgegevens al in het systeem. Dat scheelt tijd in het eerste consult.

2)   Intake consult

Tijdens het eerste consult ga ik uitgebreid in op jou voedingspatroon en neem ik de ingevulde vragenlijst samen met je door.

We bespreken welke klachten er zijn en wat jouw doelstelling is.
Indien gewenst maak ik gebruik van bloedonderzoek.

 3)   Oorzaak klachten

 Door het verzamelen van de juiste informatie kan ik een goed beeld krijgen van de werking van jouw spijsvertering, hormoonhuishouding en metabole flexibiliteit en kan ik de klachten in kaart brengen. Vervolgens leg ik jou uit welk werkingsmechanisme aandacht nodig heeft en hoe jouw klacht(en) worden veroorzaakt.

4)   Behandelplan

Deze analyse leidt altijd tot een eerste voedings- en supplementen advies In het voedingsadvies gaat het dan om een aantal gerichte aanpassingen in het voedingspatroon. De basis is altijd gezonde voeding. De supplementen zijn ter aanvulling van eventuele tekorten.

5)   Vervolgconsult

Na de intake werk ik het behandelplan voor je uit. Dit bespreken we in een eerste vervolgconsult. Voor een duurzaam effect zijn meestal meerdere consulten nodig. In samenspraak kunnen we een vervolgconsult inplannen. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang en wordt mogelijk het behandelplan aangescherpt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?