Tarieven en Vergoedingen

Hieronder de informatie over tarieven en vergoedingen.

Vergoedingen

De kosten voor een consult worden afhankelijk van de verzekering deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De kosten voor supplementen komen voor eigen rekening. Aanvullend laboratoriumonderzoek wordt meestal niet vergoed.

Ik ben aangesloten bij CAT-Complementair  Aanvullende Therapeuten. Hierdoor kom je in veel gevallen in aanmerking voor vergoedingen door je zorgverzekeraar. Bekijk hier het overzicht van CAT (pdf) bij welke verzekering dit aanvullend pakket is opgenomen.Ik ben level 3 therapeut.

De vergoedingen komen uit de aanvullende verzekering waardoor het eigen risico van de basisverzekering niet van toepassing is.

Ik val als therapeut onder WIkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/
 

Prestatiecode 24000

Orthomoleculaire geneeskunde 
Orthomoleculaire geneeskunde is een alternatieve behandelwijze die het tekort aan voedingsstoffen en supplementen in het lichaam aanzuivert. Orthos is het Griekse woord voor juist, en moleculair slaat op moleculen, het kleinst mogelijke zuiver deeltje van een stof.

Intake  incl Bravermantest € 125,-

Vervolg consult                                      € 75,-

EMB bloedtest € 105,-

 (De kosten bedragen de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), verzendkosten) Kan alleen worden afgenomen door bestaande klanten. Bij nieuwe klanten zijn altijd een intake en een vervolgconsult nodig) 

EMB traject                                          € 295,-

(De kosten bedragen de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), verzendkosten, intake consult, de afname tijd, de analysetijd in het lab + uitwerken van het uitgebreide behandelplan het vervolgconsult om uitslagen en plan te bespreken) Traject wordt in het eerste consult afgerekend en in 3 consulten gefactureerd.  

Eventuele supplementen worden met 10% korting geleverd. 

De  EMB bloedtesten kunnen worden afgenomen van maandag t/m donderdag. 

Vetzuurbalanstest€ 57,-

(De losse test kost normaal € 109,= per stuk. Ik bied je de test aan tegen de inkoopprijs van € 57,=. Als je 2 testen koopt inclusief de Balance producten (olie) voor een half jaar dan betaal je nog maar € 37,50 per test.
Als je alleen komt voor het vetzuurtraject en de olie gaat gebruiken reken ik geen consult.

EMB test,  Vetzuurbalanstest en supplementen worden niet vergoed  door de zorgverzekeraars. 

Telefonisch consult 15 min    € 25,-

 

 

 

 

Consulten en supplementen worden contant of per pin afgerekend.

Daarna mail ik de factuur zodat deze ingediend kan worden bij de zorgverzekering.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?